Om Bygget

Grønlandsleiret 31

AS Grønlandsleret 31-35 ble stiftet i 1960 av familiene Høyskel og Jensen og Zoar Fengselsmisjon. Som grunneiere til de tre adressene gikk de sammen for å bygge et forretningsbygg da de som del av den store byfornyelsen i Oslo,  hadde fått valget mellom ekspropriasjon eller byggetillatelse. Bygget ble tegnet av arkitekt Ragnar Nilsen og sto klart høsten 1962.

I dag eies og driftes selskapet i sin helhet av familien Høyskel gjennom Høyskel Holding as.

Miljø

Grønlandsleieret 31 er et bygg som har blitt kontinuerlig vedlikeholdt og ble nylig oppgradert til moderne standard i inngangsparti og fellesområdene. Leiearealene holder alle god standard og kan tilpasses leietakerens behov. 

Flere leietagere leier hele etasjer, mens noen etasjer deles av flere leietakere. Delte etasjer har felles gang og toalett fasiliteter.

Vi er behjelpelige med å oppgradere lokalet etter leietagers behov og ønsker.

Fasiliteter

Grønlandsleiret 31 er et representativt kontorbygg over 8 etasjer som har stabile leietagere fra mange ulike bransjer. Butikklokaler i byggets 1.etasje og kontor i de øvrige etasjene. Bygget er 7000 kvm stort og vi tilbyr leieareal fra 70 kvm og opp til 1100 kvm. Bygget er velholdt og fellesarealene er nylig oppgradert.

Bygget har to personheiser fra tiltalende inngangsparti. Fra bakgården er det vareheis med lasterampe og løftebrett som har tilgang til alle etasjer. Direkte adkomst fra gateplan inn i felles oppgang med heis og trapper. Det er godt skiltet til hver enkelt leietaker. Det er enkel tilgang til bygget for både bilister og fotgjengere.

Parkering
Garasje i byggets underetasje. Mulig å leie plass dersom det er ledig. Eventuelt sette seg på venteliste. Gateparkering mot betaling rett utenfor bygget.